Polévka
Tradičně se podává například rybí polévka, nudlová nebo hrachovka. Ve zdravé verzi můžete na Štědrý večer vyzkoušet některou z těchto polévek:
Hlavní chod
Českou klasikou je tučný bramborový salát a ryba v trojobalu. Nabízíme hned několik zdravějších alternativ hlavního chodu, po kterých vám zaručeně nebude těžko a nebudete se muset bát ani o svou váhu:
Proměň se ze zimní medvědice v jarní gazelu! 😁
Ráno plná energie, pleť jen září, oblečení ti padne a tělo šlape jako hodinky - Pojď do toho!

- “Bramborový” salát s tofunézou
- “Rybí” tofu prsty
- Zelenina, tofu, seitan nebo tempeh v hrašce
- Zelenina ve zdravém trojobalu
- Tempeh na “medu”
- Staročeský vánoční Kuba
🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!
Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.
Komentáře
V naší rodině přes klasiku vlak nejede…
Letos slavíme už 10. vánoce s úžasným bramborovým salátem podle Jíme jinak. K tomu kapr na kmíně a na oběd hrachovku ze zeleného hrachu. Jako cukroví “sádlovky” z Alsanu, celožitné perníčky bez cukru, kokosky, rumové kuličky z datlí. Klasika jak ji znám z dětství, jen nám nikomu není těžko. To si necháváme až na Štěpána, kdy jedeme na návštěvu k babičce, která nad námi kroutí hlavou a nechá nám připravit “dietní” kuře s pytlíkovou rýží a mraženou zeleninou + polévku z pytlíku, protože “když vy nic nemůžete a ať tady kluci aspoň poznají, co je to pořádné jídlo”. Tak šťastné a veselé.