Domů > Magazín Zrnění > Překlady

Aby nás už zuby neotravovaly

Když se hovoří o zubech, obyčejně se lze setkat se zcela protikladnými názory. Největší nesoulad panuje mezi klasickými stomatology a těmi, kteří se této branži věnují z holistického hlediska. Mezi oběma tábory bohužel neexistuje prakticky žádná komunikace, čímž ze všeho nejvíc trpí pacienti. Vždyť jedno staré rčení zní: „Na jednom zubu závisí celý člověk.“

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Kurz
pet.buriankova
10. 11. 2014
Chtěla bych se ...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

76
14

Zázračná kopřiva

Zlobíme se, když nás popálí, ale neuvědomujeme si, kolik léčivé moci v sobě skrývá. Kopřiva čistí krev, podporuje tvorbu mléka při kojení, léčí záněty močo...
66
1

13 chyb, kterým se chceme při detoxikaci vyhnout

Jedli jste přes léto příliš mnoho cukrovinek, málo zeleniny, pili alkohol, málo spali a cítíte, že je potřeba očistit tělo? Předtím než se pustíte do podzi...

Čerstvé natě snadno, rychle a levně

Čerstvé natě plné vitamínů můžete mít snadno a rychle bez dalších výdajů. Stačí šikovně recyklovat zbytky zeleniny, kterou použijete při vaření. “Prd...
40
1

Rukola aneb není salát jako salát

Rukola je poměrně přehlíženou zeleninou a spousta z nás ji považuje za “pouhý salát”. Tato zelenina se však řadí mezi tu nejvýživnější, má skvělé účinky na...
17
9

Podpůrné bylinky pro jarní očistu

Jaro je ideální čas pro očistu našeho těla, detoxikaci, po dlouhém zimním období, kdy jsme více uvnitř svých domovů, máme málo pohybu a jíme těžší pokrmy.
11

Popenec – poklad jarní přírody

Víte, co je to konrábek, koudelík či vopuňka? Představují lidové názvy popence, bylinky, která se dříve těšila značné oblibě. Popenec obohatí jarní jídelní...