- 1 větší cibule
- 1 mrkev
- olej, sůl
- 3/4 hrnku uvařených adzuki fazolí
- 2 – 3 lžíce bio kečupu nebo 1 – 2 lžíce rajského protlaku
- Cibuli pokrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev dáme na pánev na rozpálený olej, osolíme a osmahneme lehce dozlatova.
- Potom rozmixujeme společně s azuki tyčovým mixérem a vmícháme kečup nebo protlak.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Ještě jsem chtěla pochválit ta kombinace s mrkvi a cibuli podusenou , jak to krásně odlehčilo ty fazole ♥️♥️♥️
Mnaaaaaaam ♥️ vynikající a velmi jednoduchá pomazanecka aaaaaah trochu mi to připomělo falešný TATARAK a už se těším zítra na Topinky , když máme takovou nějakou luštěninovou pomazánku, zvykli jsme si přidávat aspoň jednu lžíci k jídlu a pak je to KOMPLETNÍ TALÍŘ ♥️♥️♥️
Takže dnes jsme měli tuto luxusní pomazánku s
Polenta knedlík , slzovka se zeleninou v jemné mandlové omáčce a rychlý salat s PICKLES , olivy, kimchi a kvašená zelenina
https://www.jimejinak.cz/kukuricna-polenta/
https://www.jimejinak.cz/slzovka-se-zeleninou-v-jemne-mandlove-omacce/
https://www.jimejinak.cz/rychly-salat-s-pickles/