- 1 hrnek azuki, namočit den předem
- 1 větší cibule
- 0,5 pórku
- 1 hrnek cukety
- kopr
- kombu
- slunečnicový olej
- kukuřičný škrob
- sůl
- umeocet
- jablečný ocet
- V hrnci uvaříme v namáčecí vodě fazole azuki s řasou kombu.
- Do jiného hrnce dáme slunečnicový olej, špetku soli a vrstvíme cibuli nadrobno, pórek na kolečka a cuketu na kostičky. Zalijeme uvařenými horkými azuki i s vodou, přivedeme k varu a vaříme 15min na mírném plameni pod pokličkou.
- Přidáme nakrájený kopr a kukuřičný škrob rozmíchaný ve vodě. Necháme přejít varem.
- Dochutíme umeoctem a jablečným octem, necháme 2 min pod pokličkou rozvinout chutě.
- Podáváme s obilovinou a zeleninou.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář