Majka: Ahoj, nedávno jsem objevila Vaše stránky a moc se mi líbí. Pomalu se jimi prokousávám a zkouším Vaše recepty. Úplně mě nadchlo jablíčko vařené v páře, dá obyčejnému jablku úplně jinou dimenzi. Dělala jsem jej jen tak, beze všech příchutí a moc jsem si pochutnala. Chci se zeptat, proč nepoužíváte chleba. Nemyslím ten kupovaný, ale doma pečený, připravený z kvásku, celozrnné mouky, lněných a dalších semínek a s přidáním povařeného ovsa jej mám ráda a zatím se nikdy nestihl zkazit. Díky za odpověď a přeji hodně zdraví a spoustu báječných nápadů.
Milá Majko, domácí kváskový chleba určitě občas nevadí, ale přiznám se, že na něj v našem jídelníčku není téměř prostor. Snídáme polévku a kaši, k obědu kompletní talíř a k večeři většinou také, nebo něco jednoduššího. Jelikož máme děti zatím malé (3 roky), chleba jim nedáváme, přeci jen pro takhle malé děti není pečená mouka vhodná. A protože naše děti chtějí to co my, musíme jim jít v jídle příkladem. Možná až budou větší, začneme i víc péct. Zatím jim děláme chlebíček z vařeného obilí a mouky, ale paříme ho v páře.
Pojďte si dát 14 denní restart. Spravíme trávení a dáme tělo do kupy po svátcích!
Chci lednový restart
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář