Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Čína se probouzí do makrobiotiky – rozhovor s Adelbertem Nelissenem

V americkém makrobiotickém časopise Amberwaves vyšel obsáhlý rozhovor s nizozemským lektorem Adelbertem Nelissenem. Kompletní text byl poskytnut i redakci Zrnění a začerstva jsme jej přetiskli v českém překladu.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
24

Myom – 1. část

Nadměrné menstruační krvácení, sklony k anémii, špinění mezi cykly či bolesti podbřišku jsou častými průvodními jevy myomu. Příčin vzniku může být více, bý...
77
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...

Yin a Yang fazole s rýží a žampiony

Jednoduché a chutné, přirozeně bezlepkové jídlo, skvělé třeba jako zdravá rychlá večeře. Fazole Yin a Yang jsou nejen na pohled atraktivní, ale také velmi ...

Teplé pyré na uklidnění

Tento uklidňující, teplý krém je výborný na zahřátí během chladnějších dní, ale skvěle chutná i vychlazený. Skvěle se hodí pro ty, kdo mají oslabený okruh ...
5
2

Genmaicha – japonský popkornový čaj

Možná ho už znáte, možná ho už pijete. Pokud ne, napravte to. Sedněte si v klidu, zavřete oči a vychutnávejte si tento lahodný a voňavý čaj. Možná už nebud...

Ostro kyselá pikantní polévka

Vydatná pikantní polévka vonící kořením, ve které se příjemně snoubí kyselá a ostrá chuť.