Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Cizrna v dýňové omáčce s mangoldem na česneku

Uvařeno
Ingredience
  • 1 menší cibule, asi třetina petržele, kus dýně hokaido, olej, sůl, umeocet, trocha zeleninového vývaru, asi půl lžičky rýžové mouky
  • 3 listy mangoldu, púl cibule, 2 malé stroužky česneku.

Moje hmotnost se stále zvyšovala, tím se i vytrácela schopnost hrát...

Postup

  1. Očistíme a nakrájíme zeleninu. Na oleji zpéníme cibuli, trošku soli a pak dýni a petržel. Minutku orestujeme, trochu podlijeme vývarem a necháme 15 minut dusit.
  2. Mezitím si zpéníme cibuli, přidame súl, po chvíli česnek a mangold. Podle potřeby podlijeme troškou vody a 5 minut dusíme.
  3. Když je dýně měkká, rozmixujeme, vsypeme uvařenou cizrnu a podle potřeby zahustíme rýžovou moukou. Dochutíme umeoctem.
Cukroví bez cukru?
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

9 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář