Neloupanou červenou čočku namočit na půl hodiny (nemusí být) a uvařit s řasou Kombu a bobkovým listem cca 30 minut. Na oleji osmahnout cibulku, přidat najemno nastrouhanou mrkev a celer, orestovat, osolit, přidat čočku, majoránku, pepř. Vše prohřát a poté rozmixovat. Na závěr dochutit umeoctem.
K tomu CZ rýže s divokou a černou rýží, posypáno slunečnicovým semínkem a pažitkou. Dále kinpira z mrkve a lopuchu a k tomu pickles ze zelí.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Ano, kořen :)
Lopuch se jí jen kořen?