Domů > Zdravé recepty > Přílohy

Crescione romagnolo verde – plněná zelená placka

Uvařeno

Máte chuť na pečivo a nechcete čekat, až vám vykyne domácí kváskový chléb? Zkuste tuhle plněnou placku! Najdete ji v Itálii pod jménem Crescione romagnolo verde. Je to nejen typický street food oblasti Romagna, ale i častá večeře na stole Italů. Existuje spousta náplní, tento je jedním z klasických.

Saša se přihlásila do kurzu a rozhodla se se mnou podělit o svoje úspěchy za posledních pár dní. Je toho toli...

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Cukroví bez cukru?
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu?

5 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Vierko, tvoje p...
Klub
Lenka Kunčarová
15. 7. 2023
Ahojte Jinakjed...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

27
9

Dýnová italská piadina

Pokud máte rádi dýně, tak určitě vám zachutná i tento recept. Placička bude mít pěknou oranžovou barvu a sladší chuť. Bude se vám hodit jako příloha k zele...

Miljeonbyeong jinak

Tahle perfektní “drobenka” udělá z celozrnných palačinek luxusní jídlo. Dá se připravit předem a do zásoby. Dala jsem ji do Miljeonbyeongu, do ...

Chléb z červené řepy

Vynikající chléb z těsta netradiční barvy :-) Barvou těsta se nenechte odradit, pečením se barva ztratí a chleba bude k nakousnutí.

Piadina romagnola bezlepková

Piadina romagnola, nazývaná také piada, je plochá placka bez kynutí, typická pro gastronomickou tradici oblasti Romagna v Itálii. Vyzkoušejte ji v této bez...

Italské cassoni jinak

Vynikající plněné placky se zelím a cizrnou, inspirované tradičními italskými plackami cassoni, s netradiční, ale skvělou náplní.

Malajské Roti Jala

Je to velmi jednoduchý recept a když člověk pochopí, jak to funguje, začne vytvářet krásné krajkové palačinky. Připravte si nějaké dobré kari a namáčejte d...