- BIO jablečné slupky
- voda
- špetka soli
- jablečný koncentrát Sunfood
- skořice
- červené víno (není nutné)
Při přípravě dezertu jablečné trhance nám zůstali slupky z našich jablíček, bylo nám líto je jen tak vyhodit, proto jsme je povařili ve vodě cca 15 min. se špetkou soli, poté vývar slili a do něho přidali jablečný koncentrát, skořici.
Praktické radyPro obměnu před dovařením bych přidal trochu červeného vína.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář