- 1 cibule
- 0,5 cukety
- drcený kmín
- sůl
- k ochucení: umeocet
- Nakrájíme si cibuli na půlměsíčky.
- Cuketu si nastrouháme nahrubo.
- Na oleji dozlatova osmažíme cibulku s větší špetkou soli.
- Přidáme nahrubo strouhanou cuketu, kmín a podlijeme troškou vody nebo vývaru.
- Dusíme cca 10 minut na nejnižším plameni, dokud není cuketa hotová.
- Dochutíme umeoctem.
- Podáváme třeba s knedlíky plněnými uzeným tempehem.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Výborné a jednoduché jídlo 🙂. Měli jsme s ovesnými knedlíčky a tofu.
Cuketové zelí mi strašně moc chutná, s kedlubnou i bez..měla jsem tentokrát žlutou, k tomu zbylé čirokové šišky a opečený tempeh lupina – výbornej oběd!