Fazole namočit přes noc. Poté zalít čerstvou vodou a vařit 45 min. v tlakáči s Kombu. Na oleji orestovat cibulku, posolit, snížit plamen, dát pokličku a nechat zezlátnout. Přidat na kostičky nakrájenou černou ředkev (nebo kedluben), lžičku červené papriky a nechat chvilku restovat. Poté přilít vodu a dále dusit do změknutí ředkve. Zahustit maizenou nebo kuzu (nebo moukou) a ochutit umeoctem (příp. lze přidat i lžíci tofunézy nebo sójové smetany).
Napařit brokolici a list kapusty.
Co takhle recept na štíhlejší já? Dárkový poukaz na kurzy zdravého vaření - jediný dárek, po kterém váha jde dolů a nálada nahoru!
Prohlédnout
Posypat nakrájenou pažitkou a sedmikráskami.
K tomu uvařené kroupy s hatomugi (namočené přes noc) a lněným semínkem.
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Skvělé, moc chutná i muži :) Dochutila jsem ještě strouhaným křenem.