Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Francouzská revoluce nejsou jen fakta, ale také emoce – rozhovorem s waldorfským pedagogem Tomášem Chvátalem

V rámci tématu Alternativní školství jsme v Zrnění připravili několik článků o různých školských systémech, a také rozhovor s učitelem na waldorfském lyceu v Praze, později v Semilech,  PhDr. Tomášem Chvátalem, PhD.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
18
1

Regenerace kůže

Článek pojednává o očistě těla přes kůži a významu správné stravy pro zdravou pokožku. Jaký průběh může očista mít a jak nejlépe podpořit zdraví pokožky po...
118
38

Sušenky Garibaldi

V Anglii si na těchto sušenkách pochutnávají už 160 let, vy si je nyní můžete připravit ve zdravější verzi bez cukru, mléka a vajec. 

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.

Pohanka: Prohřátí a energie

Přinášíme vám článek o pohance, tradiční potravině z chladných oblastí střední Asie s mnoha zdravotními benefity. Dozvíte se, jak ji konzumovat pro zvýšení...

Kapustičky “na zádíčka”

Tradiční úprava růžičkové kapusty, díky které si ji zamilujete!
Blog
klub
90
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?