Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Hostina s Vladimírem Kafkou

Setkání s Vladimírem je skutečná hostina. Pro duši. Ať zdraví, či na smrt nemocní, všichni se máme co učit z jeho vyprávění. Svým přístupem pomáhá slézt hrobníkovi z lopaty těm, které už poslali domů zemřít. V březnu s ním můžete přijít pobesedovat osobně. Našel si čas ve svém totálně nabitém diáři a bude tu pro vás. Předprodej vstupenek začíná!

Kdo je Vladimír Kafka

Akademický malíř Vladimír Kafka a spisovatel (knihy Život naživo a Minulost je mrtvá, život začal právě teď). Na besedu si ho zveme ale hlavně pro jeho schopnost pomoci lidem, kteří jsou na smrt nemocní a klasická medicína si už s nimi neví rady. 25 let se věnuje těm, kteří byli posláni domů zemřít. Nejedná se o klasické léčitelství, jeho pomoc spočívá v tom, že lidem pomůže najít a změnit jejich vlastní chybné programy. Sám o léčení například u rakoviny říká:

Představte si, že i když je tělo nemocné, vnitřek, naše podstata, je vždy zdravá. Tudíž nevěnuji pozornost nemoci, nýbrž celému člověku, celé bytosti. Nejdříve ho musím poznat, zjistit, jak žil, jaké měl sny a co chce vykonat, až se vyléčí. A taky ho přimět, aby měl tu smrtelnou nemoc rád. Mějte ale rád něco, o čem je všeobecně známo, že vás chce zabít?! Ve skutečnosti je rakovina ‚fajnová dáma‘, která přišla na návštěvu ‚oblečená‘ do nemoci, tak proč bych s ní měl bojovat?! Jenže v našem chlapáckém světě jdeme do všeho s kulometem. Měli bychom si však uvědomit, že nemoc je potlačená část nás samých.“

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Vladimír sám v dětství prodělal těžkou, včas nerozpoznanou, cukrovku. Ve 14 letech mu lékaři dali rok života. A pak další a další. Se smrtí se tedy srovnal už tehdy. Má za sebou bouřlivé období – v dospělosti prodělal amputaci obou nohou a na chvíli si vyzkoušel i život bezdomovce.

Kdy a kde

sobota 10.3. 2018, 17:00 – 19:00

Huť František, Na Kácku 218, Sázava, okr. Benešov

Program

  • zakoupit zakoupit občerstvení
  • 16:30 otevření sálu, možnost vybrat si místo
  • 17:00 – 19:00  beseda s Vladimírem Kafkou
  • 19:00 – 20:00  možnost zakoupit občerstvení, možnost zakoupit Vladimírovy knihy, nechat si knihu podepsat a přitom s ním prohodit slovo

Besedu moderuje Eva Cikrytová.

Prohlídka rekonstruované bývalé sklářské huti František

  • Zájemci mají možnost prohlédnout si sklářskou galerii mezi 10:00 a 16:00. Prohlídka je na 30 – 60 minut.
  • Uvidíte unikátní sbírku moderního skla vytvořenou sklářskými výtvarníky na Mezinárodních sklářských sympoziích.
  • Vstupenky zakoupíte v recepci na místě.
  • Prohlídku máme k dispozici za zvýhodněnou cenu 100,-Kč/osoba.

Občerstvení

  • Slané i sladké dobroty od Paní Dýně
  • Káva, čaj, voda apod. recepce

Vstupenky

Počet vstupenek je omezen kapacitou sálu, budu tedy v nabídce do vyprodání volných míst.

Vstupenku získáte nákupem v eshopu. Jednoduše zadejte počet vstupenek, proveďte platbu a vyčkejte. Po přičtení vaší platby na účet přijde na váš email uvedený při nákupu kód, kterým se prokážete u vstupu. Můžete si jej z emailu vytisknout nebo zapsat a u vstupu nahlásit.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Pro členy Klubu máme vždycky něco navíc. Přednostně vám dáváme možnost se na akci přihlásit, informaci posíláme v první řadě vám emailem, teprve potom ji nabízíme ostatním.

Na besedě budou položeny přednostně vaše dotazy, piště je do komentáře pod tento článek. Sesbírám je, sjednotím a Vladimírovi položím jako první.

Na vstupenku máte 22% slevu! Pro její uplatnění zadejte heslo [přihlaste se] do kolonky slevový kupón. Sleva se vztahuje pouze na členy Klubu, nikoliv na jejich doprovod. Koupit však můžete jednou objednávkou více vstupenek, sleva 70 Kč se odečte jen u jedné vstupenky.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Jana H.
6. 3. 2018

už se na Vás těšíme

iva.dvor
27. 2. 2018

Tak vždycky, když se objeví nějaká takhle skvělá akce, tak mě na chvilku zamrzí, že žijeme odříznutí v horách:-) Užijte si to!

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...