- 1 vrchovatý hrnek vařené cizrny
- 1 hrnek pokrájeného manga
- 1 lžička indického kari (viz praktické)
- 1 plná lžíce kešu másla
- sůl
- špetka římského kmínu
- 2 lžíce olivového oleje
- 80-100 ml aquafaby
- na ozdobení : limetová šťáva, koriandr, olivový olej, kousky manga nebo dle chuti.

Naskoč do kurzu zdarma. Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví!
Chci začít

Jak připravit hummus mango curry
- Všechny ingredience kromě aquafaby dáme do mixéru a mixujeme.
- Postupně přiléváme aquafabu dle požadované konzistence.
- Hummus mixujeme, dokud nebude zcela hladký a krémový.
Praktické
- Co se týče směsí koření (indické kari), čtěte inf a vybírejte to, které má čisté složení bez glutamanu.
Obměna
- Pokud máte rádi, přidejte si trošku čerstvého česneku.
Děti
- S menším množstvím soli a koření vhodné pro děti od 2 let.
PS: Přemýšlíš, co uvařit pro lepší postavu?
Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Vynikající, lahoda! 😋 Původně jsem chtěla vařit mango kari, ale zjistila jsem, že nemám doma tofu, tak jsem zkusila aspoň tenhle hummus a jsem moc ráda! 😍
Až se mě poštěstí koupit nějaké pěkné mango, určitě udělám. Tyhle krémy mám moc ráda. To s tím olivovým olejem je mě to divné, já používám už jen olivový olej prakticky do všeho, protože máme náš, ale hořkost jsem nikde nikde nenašla..A hummus dělám často.