- 3 cherry rajčátka různé barvy
- domácí pistáciové máslo
- pistácie
- bazalka
- kapary
- olivový olej
- sůl
- citron
Jak připravit rajčátka ála amuse – bouches po italsku
- Nejprve si připravte pistáciové máslo. Recept najdete zde.
- Nařízněte rajčata a otevřete je jako květ. Lehce posolte a do středu dekorační stříkačkou vstříkněte máslo.
- Nasekejte pistácie a posypte jimi rajčata, pokapejte olivovým olejem a ozdobte listy bazalky. Z citrónu vykrojte malinké porce dužiny a položte na rajčata. Propláchněte kapary od soli a pár jich dejte jako dekoraci.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
Praktické
- Je to osvěžující, můžete připravit předem a uchovat v lednici.
- Snažte se pracovat tak, aby každý amuse bouche vypadal stejně.
Obměna
- Místo domácího pistáciového másla můžete použít i kupované.
- Použijte pouze kvalitní olivový olej.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme sůl, olej a koření.
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář