- červené radicchio (salátová čekanka)
- červené hlávkové zelí
- mrkev
- hruška
- piniové oříšky
- cibule
- olivový olej
- jablečný ocet
- černý pepř
- sůl
- balzamikový krém (volitelné)
Jak připravit podzimní salát po italsku
- Nakrájejte všechnu zeleninu a dejte do misky.
- Nakrájenou hrušku ponořte na chvíli do vody s citrónovou šťávou.
- Nasucho opražte piniové oříšky.
- Dejte všechno do mísy, osolte, pořádně opepřete, přidejte olivový olej a jablečný ocet. Promíchejte a povrch posypte piniovými oříšky.
- Ihned podávejte.
Společně přejdeme z letního lenošení na podzimní vitalitu! 💪 Provedu tě labyrintem zdravého jídelníčku. Vstup se brzy zavře, tak pojď dřív, než se proměníš v dýni! 🎃
Nechci být dýně, jdu do toho!
Praktické
- Pokud máte vaše hrušky nebo bio, nemusíte je loupat.
- Salát promíchejte těsně před podáváním, aby zůstal křupavý.
- Použijte kvalitní olivový olej.
Obměna
- Výborně se do salátu hodí také vlašské ořechy.
Děti
- Větším dětem.
- Pokrm obsahuje celé kusy ořechů.
PS: Vstup do Podzimního detoxu zavřeme rychleji než ledničku s čokoládou! 🍫
Rezervovali jsme vám místečko v naší 8týdenní oáze pohody, kde společně vykouzlíme postavu snů, pošleme stres na dovolenou a nastartujeme energii na plný plyn - prostě balíček sebelásky se vším všudy! 🌟 Beru to i s mašlí! →
Komentáře
To vypadá úžasně, Vierko😋určitě vyzkouším!