









- Odhalíme skutečné příčiny jarní únavy
- Naučíte se praktické tipy pro okamžitou úlevu
- Dostanete konkrétní kroky pro nejbližší dny
- Jak strava ovlivňuje naši jarní energii
- Jarní potraviny pro podporu očisty
- Jak začít s úpravou jídelníčku
- Jak využít přirozenou podporující jarní energii
- Jak odhalit skryté překážky a rozkvést
- Cesta k nejlepší verzi sebe

Komentáře
Jak je to se zachováním enzymů, když se ráno zamíchá jablečný ocet do vlažné, nebo teplé vody? Eva zmiňuje, že si dává skoro horkou…
A to samé s miso polévkou, odebrat naběračkou dovařenou polévku z hrnce, vlít do hrnečku, rozmíchat v tom miso a nalít zpět do vypnuté/odstavené polévky v hrnci na sporáku, a již nevařit. Myslíme si, že tekutina má určitě hodně přes 40-42 stupňů, a enzymy se tedy musí zničit, ne? Děkujeme za vysvětlení
Jak pokračovat se stravováním v teplejším (letním) ročním období? Budou k tomu zase nějaké např. 3denní informace?