Domů > Magazín > Blog

Jíme Jinak křtí Kouzlo kvásku v Olomouci 16.5. 2019

Kdo nemůže 11.5. do Prahy, možná bude mít blíž do Olomouce. I zde budeme křtít novou knihu Dáši Lužné Kouzlo kvásku. Přijďte si pro podpis do knihy a kvásek. Těšíme se na viděnou!

Kdy

  • ve čtvrtek 16. května v 17:30

Kde

  • v prostorách Paláce Bohemia, na Kollárově náměstí 7 v Olomouci

Naše stálice na Jíme Jinak

Znáte ji z našich klubáckých videí a článků. Ing. Dagmar Lužná je odbornice na výživu. Tomuto tématu se věnuje již od roku 1990 a pro nakladatelství ANAG napsala řadu titulů o zdravém vaření, např. bestseller  Makrobiotické nedělní vaření nebo Vaříme pro děti podle makrobiotických zásad a nejen pro ně.
Její nová kniha Kouzlo kvásku vás přesvědčí, že používat kvásek je naprosto přirozená věc. Kvásek se zkrátka stane novým a plnohodnotným členem vaší rodiny a po upečení svého prvního chleba už nebudete chtít jinak.

Program 

Během tohoto přátelského setkání proběhne

🎁 Dárkové poukazy 🎁
Co takhle recept na štíhlejší já? Dárkový poukaz na kurzy zdravého vaření - jediný dárek, po kterém váha jde dolů a nálada nahoru!
Prohlédnout
  • ochutnávka kváskových dobrot
  • křest knihy – je nám ctí, že můžeme Dášinu novou knihu pokřtít my z Jíme Jinak
  • autogramiáda – nechte si podepsat Dášiny knihy
  • kvásek pro vás – odneste si domů vyzrálý kvásek a doma si upečte svůj vlastní chleba
  • možnost na místě zakoupit knihy od Dáši Lužné, případně další tituly od Anagu se slevou 30% 

Vstup zdarma

Vstup na tuto akci je volný!

Celoroční výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Speciální slevu 30% mají členové Klubu celý rok na všechny tituly tituly o zdravém životním stylu, vaření a volném čase vydavatelství Anag. [přihlaste se

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Evi, chtělo by to datovat články,prosím, šlo by to? Už jsem se lekla, že mi něco uniklo, když žiju kousek od Olomouce… A zrovna je červen… ale o dva roky po článku :D Děkuju :) Jana

Ahoj Evi,
jde už tato kniha objednat ?
díky

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Rychlé bezlepkové cukroví

Rychlé a téměř bez práce. Tak přesně takové je toto cukroví. Je bez lepku, cukru i živočišných produktů.

Vánoční svíčky – lodičky

Pouštění lodiček patří ke krásným vánočním tradicím. Přinášíme vám jednoduchý návod na to, jak si takové lodičky vyrobit a zpestřit si tak krásný čas stráv...

Rigatoni s hořčicovou omáčkou

Recept pro milovníky velmi rychlých a sytých receptů. Chuť je překapivě přímo sýrová a čerstvě mletý pepř silně připomene italskou klasiku Cacio e pepe.

Nóbl pudink

Pudink známe a děláme určitě všichni, ale proč ho neobléknout do hezkého kabátku a neozdobit lahodným krémem. Vánoční příchuť pudinku lze dle sezóny obměni...

Vánoční salát jinak

Tento lahodný a zdravý salátek může být prima osvěžením sváteční tabule, ale je skvělý pro každou příležitost. Při použití bezlepkových obilovin je vhodný ...
98
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...