těsto:
- 300 g žitného kvásku
- 2 jablka a 3 lžíce chia nebo lněného semínka a doplnit do 300 g rýžovým mlékem
- 150 g tekutého sladidla
- 50 g oleje (dávám rýžový)
- 75 g rozinek (spařených)
- 25 g goji
- 3 lžičky perníkového koření
- špetka soli
- 150 g špaldové mouky celozrnné
- 150 g žitné mouky chlebové
- Zbytek kandované citrónové kůry,
- 50 g na suché pánvi opražené a nasekané lískové ořechy
- hrst nasekaných vlašských ořechů
poleva:
😁 Vstup do kurzu zavíráme 1.11.
Letos žádné podzimní přibírání.
8 týdnů vedení, jídelníčky, videa.
Jdu do toho!
- 4-5 lžic kokosového oleje
- 2 lžíce rýžového sirupu
- 4 lžíce kakaa/karobu
- troška rumu
Postup
- Jablka se nastrouhají, vše se smíchá, dá se na olejem vymazaný plech, pod igelitem při pokojové teplotě kyne cca 3-4 h. Já napoprvé nechala kynout 4-6 h.
- Troubu vyhřát na 180° C, péct cca 30-40 minut, dle trouby. Já pekla 35, dokud nezačaly okraje a povrch “zlátnout” (tmavnout) + píchla jsem špejlí.
- Máme rádi kokos, tak jsem to posypala, ta čokoláda potom tolik nešpiní.
PS: Vstup do Podzimního detoxu zavřeme rychleji než ledničku s čokoládou! 🍫
Rezervovali jsme vám místečko v naší 8týdenní oáze pohody, kde společně vykouzlíme postavu snů, pošleme stres na dovolenou a nastartujeme energii na plný plyn - prostě balíček sebelásky se vším všudy! 🌟 Beru to i s mašlí! →
Komentáře
Místo banánu jsem dala dvě jablka a byl výborný!
Naprosto famózní dobrota :-))))
Krásně nakynul, sladěnka mu určitě pomohla. Nadýchaný a chutný z ingrediencí, které máme doma. Nevěřila bych, že když tam není ovoce ani zelenina, že mě tak zachutná, žádná dusivka ;-). Děkuji.