Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Lékaři chtějí, abychom se báli ještě víc než oni – rozhovor s Ivanou Königsmarkovou

S Ivanou Königsmarkovou jsme hovořili v době, kdy se do výsluní zájmu občanů i médií dostaly domácí porody – v souvislosti s některými spornými případy i s chystanou změnou zákona o zdravotní péči. Za určitých okolností by porodním asistentkám mohla hrozit až milionová pokuta za každou asistenci u porodu mimo nemocnici.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Vystudovala bohemistiku a dramatickou výchovu a paralelně rozehrála dramatickou hru o svou existenci. S Honzovou inspirací sjela z dálnice sebezničení a vzala to rozkotanou stezkou sebepoznání. Na této trase, která jí podstatně zpomalila, ale také zachránila život

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Pohanka: Prohřátí a energie

Přinášíme vám článek o pohance, tradiční potravině z chladných oblastí střední Asie s mnoha zdravotními benefity. Dozvíte se, jak ji konzumovat pro zvýšení...

Kapustičky “na zádíčka”

Tradiční úprava růžičkové kapusty, díky které si ji zamilujete!
Blog
klub
90
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Kulajda jinak

Dělám kulajdu jako od babičky. Chutná stejně jako ta tradiční, ale není v ní mouka, vejce, kysaná smetana ani brambory. Je tedy bezlepková, bez mléka a nen...
klub
46
11

Zdraví v zimě

V zimě si orgány spadající pod element vody (ledviny, močové cesty a pohlavní orgány) zaslouží naši zvláštní pozornost a stravu, která je posílí a připraví...

Celozrnné krémové špagety

V tomto receptu zužitkujeme postranní listy bulvy fenyklu a košťál z brokolice a vyzkoušíme si, že i ze zbytků se dá snadno vykouzlit skvělý kondiment na t...