Domů > Magazín > Blog

Lucka, účastnice kurzu, nám napsala

Dobrý den Evo a Heleno,

ještě jednou děkuji za příjemně strávenou sobotu a vstřícnost. Seminář se mi líbil a myslím, že v rámci možných 5ti hodin obsahoval vše podstatné. Téma je by šlo samozřejmě rozebrat ještě podrobněji, ale myslím, že na “Kurz pro začátečníky” bylo informací dostatek. Výborná byla praktická ukázka a ochutnávka a hodně mi pomohlo předvedení surovin, které jsem dosud nedokázala prakticky využívat. Nejlepší pro mě byly “tipy z kuchyně”; člověk ušetří spoustu času a tolik ho neodrazují neúspěchy:).

🚀Začíná jarní očista - tento týden!
Proměň se ze zimní medvědice v jarní gazelu! 😁

Ráno plná energie, pleť jen září, oblečení ti padne a tělo šlape jako hodinky - Pojď do toho!

V tomto týdnu jsme postupně začali obměňovat domácí suroviny a konečně mám pocit, že se nás jídelníček opravdu stává pestřejším a vyváženějším. V příloze zasílám důkaz o přípravě našich prvních pickles :-). Ještě jednou díky a hodně zdraví a štěstí s dětmi i s očekávaným miminkem. Budu se těšit na nové recepty a tipy na Vašem webu.

S přáním příjemného dne,

Lucie

🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!

Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Lipmonika
5. 6. 2013

Dobrý den,ráda bych se stala členkou Vašeho “Klubu jíme jinak”,vím , že to není ještě spuštěno,ale ráda bych to nepropásla a nevím zda mi stačí registrace,(mám Vaše registrační číslo). Vše stránky již sleduji delší dobu,jsou opravdu skvělé a ojedinělé i když už mám děti skoro dospělé,tak pročítám všechny Vaše postřehy a zkušenosti. S přechodem na Vaší stravu, mám ještě velké rezervy,ale snažím se,nejpíš by mi pomohly vaše kurzy,které jsou uřitě tím správným vodítkem,ale jsou pro mně od ruky,jsem ze Severni Moravy. Jinak Vám držím palce s Vaším projektem a fandím Vám. S pozdravem Monika.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

125

Úplněk v Panně 14. března 2025: Očista duše i reality

Dne 14. března 2025 v 07:54 nastal úplněk ve znamení Panny, který přináší silné energie sebereflexe, očisty a praktičnosti. Tento lunární vrchol však dostá...

Špagety s pórkem, citrónem a růžovým pepřem

Pokud patříte mezi milovníky špaget, měli byste je vyzkoušet s touto rychlou omáčkou s citrónem a růžovým pepřem, které si spolu velmi dobře rozumí.

Co s námi dělá úplněk – 1. díl

V tomto milém videu jsme vyzpovídali astropsycholožku Veroniku, aby nám prozradila tajemství úplňku. Jak nás ovlivňuje úplněk, co dělá s našimi emocemi, čí...

Hledáme parťáka pro točení super videí pro Jíme jinak! 🎬

Hledáme kreativního parťáka, který umí točit videa, co zastaví scrollování, a postará se o naši komunitu na sociálních sítích. Jestli máš smysl pro dobré p...
55
14

Venku sníh, v duši jaro

Ačkoli před pár dny ještě byly velké mrazy, u nás doma už vládne jarní nálada. Projevuje se to nejrůznějšími způsoby.
25

Menu na jarní víkend

Na jarním talíři by neměla chybět čerstvost a pestrost, zelená barva zeleniny, natí, divokých bylin a kyselá chuť. Pojďme si představit, uvařit a s chutí s...