Domů > O nás > Pochvaly

Manžel si liboval, že je to nejlepší jídlo, jaké jsem kdy udělala

Dagbri: Napařování jsem se bála, jelikož jsem to nikdy nedělala a povedlo se! Mám strašnou radost a mrzí mě, že jsem udělala jen poloviční dávku. Ovšem ještě větší radost mám, že tento knedlík s křenovou omáčkou pochválil manžel – nejen slovy, ale i činy – přidal si 2x a liboval si, jak tato kombinace k sobě dobře ladí. Prý je to nejlepší jídlo, které jsem dosud udělala. Dokonce ani neměl nic proti pečenému seitanu.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

28
32

Švestková povidla bez cukru pečená v troubě

Švestková povidla jsou slaďoučká a žádný cukr není absolutně potřeba. Stačí je trochu osolit, strčit do trouby a počkat. Jsou pak skvělá na dorty, palačink...
klub
37
4

Regenerace sleziny, slinivky, žaludku, krve a lymfy

Orgány spjaté s elementem Země má v dobrém stavu málokdo. Proto jsou jejich regenerační procesy časté a mohou být i nepříjemné. Zdravá krev je ovšem základ...
klub
13

Svačiny (nejen) pro děti 2. část

Další dávka osvědčených receptů na svačiny do školy, do práce, na cesty i na oslavu.
klub
7

Patní ostruha: Zbavte se bolesti účinně

Bylo vám řečeno, že ty nepříjemné bolesti paty, kvůli kterým máte potíže se rozejít, způsobuje patní ostruha, které se již nikdy nezbavíte? Nezoufejte, dá ...

Indická ovesná Upma

Jídlo, které jíme, se stává součástí nás, těla i duše. Duše podporuje naši bytost. Jídlem můžeme léčit naše tělo i naší duši. Začněme tak činit hned od rán...

Kdy správně sklidit a uskladnit dýně, aby vydržely až do jara

Dýně je vděčná zelenina. Když ji umíte sklidit a uskladnit, vydrží vám až do jara. Máme pro vás léty prověřené tipy na sklízení a skladování téhle skvělé z...