Sleva na nákup pro klubáky
Nezapomeňte, že členové Klubu Jíme Jinak mají obrovskou slevu na celý sortiment Kojibakers.
Kojibakers – česká rukodělná výrobna misa a dalších fermentovaných potravin, rozšířila svůj sortiment o další novinky, které ocení ti, kdo mají alergii na sóju (nebo se z nějakého důvodu sóje vyhýbají) nebo drží bezlepkovou dietu.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
Cizrnové miso
K jemnému sójovému misu (a tedy bezlepkovému), které na rozdíl od hnědých chutná i začátečníkům, a hrachovému, které je i bezlepkové a nesójové, zařadili Kojibakers do výroby nově i miso z cizrny. Vyzkoušejte tuto světlou a lehkou miso pastu vyrobenou z kvalitní cizrny poctivým kvašením s vysokým podílem komekoji. Miso je skvělý zdroj enzymů a dalších proteinů, je vhodné do polévek a dalších jídel. Miso vyrobené z cizrny je vedle hrachového další skvělou volbou, pokud z nějakého důvodu nechcete nebo nemůžete jíst sóju. Je přirozeně bezlepkové. Pro jejich velice jemnou a lahodnou chuť tato misa doporučujeme i těm, kdo s misem začínají a cestu k němu si teprve hledají.
Minibalení miso polévek a misa
Pro ty z vás, kteří ještě nemají mezi miso pastami a polévkami od Kojibakers svého favorita a nebo by prostě chtěli jen ochutnat, jsou v nabídce nově malá, 150g balení těchto produktů. Můžete tak vyzkoušet všechny oblíbené druhy polévek a hrachové nebo sójové miso.
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
zrovna mně dneska dorazil balíček a to včetně cizrnového misa :)
Kluci z Kojibakers jsou naprosto úžasní a já jim moc fandím. Nejen že dokázali všem, i přes všechna varování, že miso u nás lze udělat, ale posouvají se ve výrobě dál a dál a vymýšlí další alternativy a také, jak zařadit co nejvíce lokální suroviny. Naposledy mě “dostali”, když jsem zjistila, že už mají dokonce koji pěstovanou na jáhlách (ne na rýži) a chystají jáhlo-hrachové miso – takže echt český výrobek :-)