- Porce 3-4os.(záleží jací jste jedlíci)
- Jáhly
- Ovesné vločky
- Obilné mléko/ rostlinná smetana
- Opražený kokos
- Ječný slad
- Agávový sirup
- Vlašské ořechy
- Špetka soli
Postup
- Do hrnku cca 200ml nasypeme 1/4 hrnku jahel a zbytek dosypeme vločkami.
- Nasypeme do hrnce (na kaši neproplachuji) a zalijeme 2násobkem horké vody.
- Přidáme špetku soli a lehce osladíme agávovým sirupem ( u nás bohužel úplně neoslazené neprojde).
- Přivedeme k varu a vaříme dokud se voda nevyvaří (cca 10min.) a pak přidáme ještě hrnek obilného mléka a dovaříme.
- Tyčovým mixérem rozmixujeme na hladkou kaši.
- Nalijeme na talíř, posypeme opraženým kokosem, ořechy a ječným sladem.
Můžeme též vařit v 3násobku vody a na závěr při mixování přidat rostlinnou smetanu.
Pokud vaříte na ohni, doporučuji používat rozptylku plamene, kaše se rády připalují.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář