- 1 větší cuketa
- 1/2 dýně hokkaido
- olej
- 2 bobkové listy
- 4 kuličky nového koření
- zeleninový vývar
- kopr/medvědí česnek
- kokosové mléko
- umeocet
Postup
- Cuketu i dýni nakrájím na kostičky, osmahnu na oleji spolu se solí.
- Přidám bobkový list a nové koření, zaleji horkým vývarem a nechám dusit do změknutí zeleniny.
- Vytáhnu koření, přidám nasekaný kopr/medvědí česnek, kokosové mléko a dochutím umeoctem.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
Obměna
- Místo dýně můžete dát batát, místo kopru mangold nebo i se zelenýma fazolkama toto jídlo chutná dobře (kdo by nemiloval kombinaci fazolek a kopru).
Kombinujeme
- Kompletní talíř vznikne přidáním uzeného tempehu.
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Vypadalo to divně, ale je to mňamka 😁 Dala jsem kopr a trochu zahustila škrobem. K tomu vařený Kamut ( ten mi chutná jako vařená kukuřice 🤔😀 ) Výborná rychlovka. Děkujeme 😊
Jednoduché a výborné :-)