Domů > Jak začít

Online Kurz Jíme Jinak – ZDARMA

S velkou radostí představujeme nový Online kurz Jíme Jinak, díky kterému vylepšíte jídelníček a shodíte kila navíc. Získáte praktický návod, jak začít. A to nejlepší? Je úplně ZDARMA.

Máme radost, že sledujete naše stránky a zajímáte se o zdravý životní styl. Pokud přemýšlíte, jak zlepšit postavu, zdraví a získat ztracenou energii, jste u nás správně.

No a jestli po Vánocích zrovna nejste ve formě, brzy uvidíte, jak to napravit.

Cukroví bez cukru?
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to

V několika praktických video lekcích vám prozradíme:

  1. jak vylepšit jídelníček
  2. jak se zbavit zdravotních potíží
  3. jak zlepšit váhu i zažívání
  4. co jíst a co ne
  5. jak postupovat od začátku

Přihlásit se ZDARMA

Dejte nám, vědět, jak se vám kurz líbí!

A pokud by by se mohl líbit i vašim přátelům, tuto pozvánku klidně sdílejte.

 

 

 

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

36 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Dobrý den, chtěla bych poradit jak správně jíst při stále noční. Děkuji Jitka

Dobrý den, děkuji moc za zaslaný kurz. Vše mi dává smysl a již dopředu odpovídáte na většinu mých otázek. 🙂👍 Prostudovala jsem také celý web a ráda bych si ještě doupřesnila několik informací:
1. V receptech nevidím téměř vůbec rajčata a lilek. Z jakého důvodu?
2. Uvádíte, že jídla by se neměla ohřívat, ale v postupech na rychlou přípravu snídaně a jídla do práce využíváte předem uvařené luštěniny, obiloviny a vývar.
Předem děkuji
M. Čapková

Ukázat další komentáře