- Na sušenky:
- 6 lžic mouky z hnědé rýže
- 2 lžíce kešu másla
- 3 lžíce rýžového sirupu
- 1/4 lžičky mleté vanilky
- Na krém:
- https://www.jimejinak.cz/karamelovy-krem/
- 1lžíce karobu/kvalitního kakaa
Postup
- Troubu si předehřejeme na 180°C a plech si vyložíme pečícím papírem.
- Všechny ingredience na sušenky smícháme a vypracujeme těsto (pokud bude potřeba, přidejte trochu vody).
- Těsto si dejte mezi 2 pečící papíry a válečkem vyválejte do tenké placky (jako linecké).
- Vykrajovátkem vytvořte kolečka, ty přendejte na plech a pečte pár minut do zlatova.
- Sušenky nechte na mřížce vychladnout.
- Připravte si krém podle receptu, popřípadě do něj zamíchejte karob/kakao.
- Krémem promazávejte sušenky.
- Sušenky vydrží měkké i pár dní.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Nefunguje odkaz na karamelový krém 🙂