Domů > O nás > Pochvaly

Po letech mi nebylo na Vánoce zle (Jaroslav)

Jaroslav: V rádiu hrají Everybody hurts od R.E.M. a já postupně servíruji náš novoroční oběd. Cítím velkou vděčnost, za celý projekt Jíme Jinak. Snad po 10 letech mi, díky těmto receptům, nebylo celé vánoce zle, děkuji 🙏
Zelný salát s křenem a jablkem, bezpluchý ječmen, napařený květák s mrkví, baby špenát a posypka gomasio. Výborné jídlo, které budu velmi rád opakovat :-)

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Dýňová smaženice

Rychlý recept, který v nouzi potěší i s plackou nebo chlebem. Skvělá volba, pokud máte málo času na vaření. Tento pokrm vás určitě zasytí a nemusíte stát d...
klub
26
1

Regenerace kůže

Článek pojednává o očistě těla přes kůži a významu správné stravy pro zdravou pokožku. Jaký průběh může očista mít a jak nejlépe podpořit zdraví pokožky po...

Sušenky Garibaldi

V Anglii si na těchto sušenkách pochutnávají už 160 let, vy si je nyní můžete připravit ve zdravější verzi bez cukru, mléka a vajec. 

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.

Pohanka: Prohřátí a energie

Přinášíme vám článek o pohance, tradiční potravině z chladných oblastí střední Asie s mnoha zdravotními benefity. Dozvíte se, jak ji konzumovat pro zvýšení...

Kapustičky “na zádíčka”

Tradiční úprava růžičkové kapusty, díky které si ji zamilujete!