Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Skořicové sušenky

Uvařeno
bez cukru
bez mléka
bez vajec
Ingredience
  • 6 lžic mouky z hnědé rýže
  • 2 lžíce kešu másla
  • 3 lžíce rýžového sirupu
  • 1 lžička mleté skořice

Kačka od začátku roku s Jíme Jinak shodila 10 kg, přestala pít kávu a sladké už jí nechutná. To ale nejsou zdaleka vš...

Postup

  1. Troubu si předehřejeme na 180°C a plech si vyložíme pečícím papírem.
  2. Všechny ingredience smícháme a vypracujeme těsto (pokud bude potřeba, přidejte trochu vody).
  3. Těsto si dejte mezi 2 pečící papíry a válečkem vyválejte do tenké placky (jako linecké).
  4. Vykrajovátkem vytvořte kolečka (pokud máte razítko, můžete ho teď použít), ty přendejte na plech a pečte pár minut do zlatova.
  5. Sušenky nechte na mřížce vychladnout.
  6. Sušenky vydrží měkké i pár dní.
🚀Začíná jarní očista - tento týden!
Proměň se ze zimní medvědice v jarní gazelu! 😁

Ráno plná energie, pleť jen září, oblečení ti padne a tělo šlape jako hodinky - Pojď do toho!

🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!

Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.

7 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Kristýna
27. 1. 2022

Ahoj, znělka jsem z celozrnne ryze mouku, přidala máslo z arasidu a ostatní dle receptu. Jsou moc fajn, díky

Veronika
15. 1. 2021

Jde rýžová mouka nahradit jinou? třeba mandlovou nebo jde o to, že víc lepí? díky v.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Rýžové vafle

Tyto rýžové vafle s krásnou křupavou kůrkou vám určitě připomenou chuť sushi. Můžete je použít jako netradiční přílohu k jakémukoliv pokrmu.

Červené fazole se špaldou a kopřivovým krémem

Sezóna kopřiv je tu. Přijdete si tuto zdravím nabitou bylinku na talíř v podobně chutného krému, který vám poslouží v hustém provedení také jako pomazánka....
74
52

Toto jste o medvědím česneku nevěděli

Medvědí česnek je jedna z prvních bylin, které na jaře vyrážejí a které mohou člověku po dlouhé zimě dodat energii a vitaminy. Už začíná jeho sezóna! Víte,...

Druhá šance pro váhavé: Dnes končí možnost naskočit do Jarní očisty 2025

Ještě dnes se k nám můžete přidat a strávit s námi báječných 8 týdnů s chutným jídelníčkem, video cvičením, živou poradnou a prima partou. Za pár dní se mů...

Smaženky nejen do omáček

Smaženky jsou takovou slanou chuťovkou, ale lze je využít i do omáček. A nebo jen tak třeba na oslavy jako finger food, skvěle chutnají s různými dipy.

Tempeh na balzamiku

Velmi rychlá a lahodná úprava tempehu, který můžete použít jako bílkovinnou součást vašich pokrmů.