MUDr. Karel Kubát , autor knihy Sladký život, je klasický lékař. Svoji ženu poznal právě při péči o pacientku s cukrovkou, která byla v kritickém stavu. Zdá se, že cukrovka je tak trochu jeho osudem. Zkoumá ji ze všech stran a směrů. Navíc má smysl pro humor a sepsal pro nás laiky velmi čtivou publikaci, kde si formou rozhovoru s Giordanem Brunem vyměňují staletí staré zkušenosti.Knihy
Byla cukrovka dřív? Na co lidé umírali tehdy a na co dnes? Kde se vzala? Kdo z nás ji dostane? Dá se tomu předejít? A dá se z ní dostat, když už ji mám? Pokud patříte k pacientům s cukrovkou nebo je máte v rodině, máte jistě ještě mnohem víc otázek. Možná i na konkrétní léčbu a případné komplikace s ledvinami, štítnou žlázou nebo plícemi. Toto vše v knize najdete. Autor zde představuje současné používané lékařské metody a jejich případné komplikace, výhody i nevýhody. Snadno vám vysvětlí pomocí obrázků, jak to v našem těle funguje. Na konci knihy budete vědět, že pomoc je možná. Ale bude to stát nějaké úsilí.
Proměň se ze zimní medvědice v jarní gazelu! 😁
Ráno plná energie, pleť jen září, oblečení ti padne a tělo šlape jako hodinky - Pojď do toho!

Výhoda pro registrované uživatele a členy Klubu Jíme Jinak
Členové klubu Jíme Jinak mají vždycky něco navíc. Při nákupu v eshopu www.grada.cz mají na tuto knihu 25% slevu! Registrovaní uživatelé získají slevu 10% . Sleva se počítá z ceny uvedené na www.grada.cz (299 Kč).
Heslo pro uplatnění slevy najdete v sekci Výhody pro členy.
Akce platí do 31.12. 2018
🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!
Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.
Komentáře
Jen bych chtěla říct, že jsem si včera knížku v Gradě koupila (objednala jsem si ji přes internet a vyzvedla na pobočce – tedy žádné poštovné). Sleva už mi nefungovala, ale cena byla jen 99,- a další knížku jsem si mohla vybrat (z určité nabídky) jako dárek.
Je opravdu hezky napsaná i ilustrovaná.
Doporučuji a děkuji za doporučení ♡
Přemýšlela jsem, kam s dotazem na cukr, dnes jsem poprvé slyšela o březovém cukru (xylitol). Už jste to někdo někdy někde nějak řešili? Hezký den! Jana