MUDr. Karel Kubát , autor knihy Sladký život, je klasický lékař. Svoji ženu poznal právě při péči o pacientku s cukrovkou, která byla v kritickém stavu. Zdá se, že cukrovka je tak trochu jeho osudem. Zkoumá ji ze všech stran a směrů. Navíc má smysl pro humor a sepsal pro nás laiky velmi čtivou publikaci, kde si formou rozhovoru s Giordanem Brunem vyměňují staletí staré zkušenosti.Knihy
Byla cukrovka dřív? Na co lidé umírali tehdy a na co dnes? Kde se vzala? Kdo z nás ji dostane? Dá se tomu předejít? A dá se z ní dostat, když už ji mám? Pokud patříte k pacientům s cukrovkou nebo je máte v rodině, máte jistě ještě mnohem víc otázek. Možná i na konkrétní léčbu a případné komplikace s ledvinami, štítnou žlázou nebo plícemi. Toto vše v knize najdete. Autor zde představuje současné používané lékařské metody a jejich případné komplikace, výhody i nevýhody. Snadno vám vysvětlí pomocí obrázků, jak to v našem těle funguje. Na konci knihy budete vědět, že pomoc je možná. Ale bude to stát nějaké úsilí.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
Výhoda pro registrované uživatele a členy Klubu Jíme Jinak
Členové klubu Jíme Jinak mají vždycky něco navíc. Při nákupu v eshopu www.grada.cz mají na tuto knihu 25% slevu! Registrovaní uživatelé získají slevu 10% . Sleva se počítá z ceny uvedené na www.grada.cz (299 Kč).
Heslo pro uplatnění slevy najdete v sekci Výhody pro členy.
Akce platí do 31.12. 2018
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Komentáře
Jen bych chtěla říct, že jsem si včera knížku v Gradě koupila (objednala jsem si ji přes internet a vyzvedla na pobočce – tedy žádné poštovné). Sleva už mi nefungovala, ale cena byla jen 99,- a další knížku jsem si mohla vybrat (z určité nabídky) jako dárek.
Je opravdu hezky napsaná i ilustrovaná.
Doporučuji a děkuji za doporučení ♡
Přemýšlela jsem, kam s dotazem na cukr, dnes jsem poprvé slyšela o březovém cukru (xylitol). Už jste to někdo někdy někde nějak řešili? Hezký den! Jana