- 200 g semolinové mouky
- 1 polévková lžíce oleje
- kmín
- černý kmín (černucha)
- gochugaru (chilli na kimchi)
- voda podle potřeby
- olej na smažení
Jak připravit indické krekry Sooji namak pare
- Semolinovou mouku vložte do nádoby mixéru a rozmixujte na jemný prášek.
- Do mísy dejte mouku se zbytkem suchých surovin. Promíchejte.
- Přidejte olej a promíchejte prsty.
- Pomalu přidávejte vodu a míchejte, abyste získali elastickou, ale pevnou směs.
- Vyválejte na tenko a vykrajujte kosočtverce.
- Smažte na rozpáleném oleji.
Proměň se ze zimní medvědice v jarní gazelu! 😁
Ráno plná energie, pleť jen září, oblečení ti padne a tělo šlape jako hodinky - Pojď do toho!

Praktické
- Nesmažte hodně kusů společně.
- Uchovávejte v dobře uzavřené skleněné nádobě.
Obměna
- Pokud nemáte gochugaru, můžete vynechat.
Děti
- Pikantní smažené jídlo nevhodné pro děti.
🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!
Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.
Komentáře
Vierko , šlo by to péct i v troubě? Bude to o dost jiné?