- špagety Pasta Venere
- olej
- fialové zelí
- červená cibule
- červená radicchio (salátová čekanka)
- umeocet
- sůl
- bílý sezam
- lahůdkové droždí
- krém z balzamikového octa
Jak připravit černé špagety se zeleninou
- Zelí a cibuli nakrájejte na nudličky. Osmahněte na oleji.
- Dochuťte solí, přidejte trochu umeocta, přilijte trochu vody a pár minut povařte.
- Špagety uvařte a po uvaření je přidejte na pánev, zvyšte plamen, přisypte trochu lahůdkového droždí, nasekané červené radicchio a vše orestujte.
- Na talíři povrch posypte opraženými sezamovými semínky a pocákejte krémem z balzamikového octa.
Svatý Mikuláš by koukal, jak se dá mlsat zdravě! Naučte se triky na vánoční cukroví, které potěší i vašeho nutričního poradce.
Jak na to
Praktické
- Pasta Venere je k sehnání na e-shopech, nevím jestli i v obchodech.
- I když je to hloupá maličkost, pro efekt servírujte jídlo na černém nebo tmavém talíři.
Obměna
- Nezapomeňte na umeocet, který krásně zvýrazní barvu zelí.
- Pokud vám nezáleží na barvě pokrmu, můžete použít jakékoliv těstoviny.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale ubereme olej, sůl a koření.
PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !
Buďte první, kdo napíše komentář