Balzamikový ocet

Jarní černá rýže

Zelená patří k jaru, aby ještě více vynikla, zkombinovala jsem jí s černou rýží. Bylo z toho vynikající sezónní jídlo.

Donabe s knedlíčky

Recept připravený v hrnci Donabe, který miluji. Ráda s ním vařím, ráda s ním jím, protože mi uchová jídlo horké až do posledního sousta. Jednoduchý a snadn...

Tempeh na balzamiku

Velmi rychlá a lahodná úprava tempehu, který můžete použít jako bílkovinnou součást vašich pokrmů.

Šalotky z fritézy

Udělejte si skvělou přílohu nebo salát z těchto lahodných šalotek z fritézy! S balzamikovým octem a čerstvými bylinkami budou šalotky dokonalé. Skvělý rece...

Jarní motýlci

Rychlý a zdravý recept na jarní těstoviny se zeleninou plný chuti a vitamínů.

Jarní salát z červené pšenice a mrkve

Teplý kořeněný salátek z červené pšenice s osvěžující kyselkavou citrónovou zálivkou. Ideální pro jarní období a podporu jater.

Buffallo květáková křidélka

Buffalo květák – křupavá a lahodná veganská alternativa křidýlkům. Jednoduchý recept na zdravé a chutné jídlo, které si můžete doplnit podle své chut...
42

Velký přehled druhů octů a jejich použití v kuchyni. Víte, kdy který použít?

Ocet je v kuchyni nenahraditelným pomocníkem při dochucování pokrmů. Dokáže z obyčejného jídla udělat opravdovou lahůdku. Dnešní trh nabízí nepřeberné množ...

Pohanka se zelím a tahini

Co rychle uvařit, když je hlad? Pohanku se zelím a tahini! Rychlé, levné, jednoduché a moc dobré jídlo z mála ingrediencí. Chutná dětem i dospělým.

Balzamiková redukce

Hustá balzamiková redukce ze dvou ingrediencí vhodná k polití salátů, hlavních jídel nebo jako ozdoba talířů.