Bezlepkové ovesné vločky
Bezlepkové sušenky naslano
Rychlé, křupavé a voňavé slané mlsání. Perfektní k pomazánkám, k hummusu, ke krémovým pokrmům.
Zdravé recepty
klub
50
19
Bezlepkový koláč s mákem a jablky
Pokud patříte mezi milovníky máku, pak je tento dezert jasná volba. Je navíc bez lepku, cukru a živočišných produktů.
118
21
Nejjednodušší ovesné sušenky bez lepku
Návštěva “za dveřmi” a vy nemáte nic k pohoštění? Potom jsou tyto sušenky jasná volba. Jsou rychle připravené a nenáročné na ingredience.
Krémové dezerty
klub
15
6
Pekanový řez (bez lepku)
Pokud máte rádi pekanové ořechy, pak je pro vás tento dezert tím pravým ořechovým. Je bez mléka, cukru i lepku a navíc je jednoduchý na přípravu.
Zdravé recepty
klub
28
16
Bezlepkové brownies muffiny
Konzistence jako brownies, ale tvar jako muffin. Zdravý dezert pro milovníky čokolády a jednoduchého pečení.
Zdravé recepty
klub
44
12
Sušenky bez lepku ze šesti ingrediencí
Pokud máte rádi spíše měkké sušenky, pak je tohle recept pro vás. Jsou rychlé, jednoduché na přípravu a ingredience a také jako vždy bez cukru a lepku.
Hlavní jídla
klub
18
3
Fazolový burger jinak
Fazolový burger se žampiony Portobello a zeleninou, to je zdravá a chutná alternativa ke klasickému hamburgeru. Vyzkoušejte tento recept plný barev a bylin...
Zdravé recepty
klub
39
11
Nepečené arašídové košíčky (bez lepku)
Máte rádi arašídy? Pak je tento recept přesně pro vás. A co víc, tento dezert je bez lepku i cukru a příprava je rychlá a jednoduchá.
130
32
Dýňový burger
Podzim je čas dýní a tento recept je skvělým způsobem, jak ji v kuchyni využít. Připravte si chutné a zdravé burgery, které vás zahřejí a zasytí!
Zdravé recepty
klub
26
20
Jablkový koláč s datlovou drobenkou
Tento jednoduchý jablečný dezert je výborný i pro klasické strávníky, můžou se po něm utlouct.
Krémové dezerty
klub
21
Svěží mini dortíky bez lepku
Máte radi nepečené dezerty? Pak vyzkoušejte tyto mini dortíky. Nejen že hezky vypadají, ale zaručeně si pochutnáte.
36
12
Květáková jízda
V tomto receptu si užijeme květák až na kost. A to doslova, protože z košťálu připravíme bezva krém.