Bylinky
3
1
Jarní pici
Toskánský recept na jarní špagety s zeleninou a piniovými semínky. Inspirujte se tradiční italskou kuchyní a vytvořte lahodné jídlo plné čerstvých bylinek ...
11
5 důvodů, proč si zamilovat pampelišku
Pampeliška je léčivá rostlina s mnoha blahodárnými účinky na naše zdraví. Kromě toho pomáhá zvýšit úrodnost půdy. Pojďte si přečíst důvody, proč si tuto si...
Jarní černá rýže
Zelená patří k jaru, aby ještě více vynikla, zkombinovala jsem jí s černou rýží. Bylo z toho vynikající sezónní jídlo.
Plněná cibule
Zajímavý recept na plněnou cibuli plnou chutí a vůně bylinek a koření. Nechte se inspirovat tímto veganským jídlem plným lahodných kombinací!
42
2
Špagety s pečenou zeleninou
Vynikající kombinace bylinek, citrónu a pečené zeleniny na jednoduchý, sytý talíř.
36
15
Křupavé tofu v krustě z quinoy
Jednoduchý a rychlý recept, při kterém můžete využít přebytky quinoy z předchozího vaření. Quinoa vytvoří na tofu křupavou krustičku, koření mu dodá lahodn...
26
12
Prasorizo – řecký pórek s rýží
Prasorizo je přirozeně veganské jídlo, které je syté a plné chuti. Tato řecká klasika je vyrobena z hrstky jednoduchých surovin a je z ní lehký a zdravý ob...
5
1
Červený talíř
Jednoduché a krásně barevné jídlo s tadkou, která dodá pokrmu tu správnou vůni i chut.
81
Sezónní jídelníček: Co jíst v dubnu?
Chcete se stravovat zdravě a kvalitně, tak aby to přineslo benefity nejen vašemu tělu, ale i přírodě? Pak začněte vařit ze sezónních potravin. Seženete je ...
19
8
Červené fazole se špaldou a kopřivovým krémem
Sezóna kopřiv je tu. Přijdete si tuto zdravím nabitou bylinku na talíř v podobně chutného krému, který vám poslouží v hustém provedení také jako pomazánka....
83
52
Toto jste o medvědím česneku nevěděli
Medvědí česnek je jedna z prvních bylin, které na jaře vyrážejí a které mohou člověku po dlouhé zimě dodat energii a vitaminy. Už začíná jeho sezóna! Víte,...
31
2
Rizoto s kopřivovým pestem
Jaro už klepe na dveře a příroda se probouzí a nabízí nám své poklady. Využijte sílu mladých kopřiv a připravte si pesto, které skvělé ochutí rizoto a může...