Černucha

Tofu s rýží a celerem

Pro milovníky jednoduchých a rychlých receptů, syté a výrazné jídlo, které doufám zachutná i vám.

Fialová bašta

Zajímá vás, jak si připravit barevnou a zdravou fialovou baštu plnou minerálů, antioxidantů a vitamínů? Vyzkoušejte tento recept a určitě potěšíte nejen ok...

Fialový pečený batát

Přineste si na stůl lahodnou kombinaci chutí a textur s tímto receptem na pečený batát s hlívou a daikonem. Sladký batát se perfektně doplňuje s mírně pika...

Jemná dobrůtka s batátem

Vychutnejte si pokrm, který vás příjemně zahřeje a navodí atmosféru útulného podzimu. Tato lahodná směs je ideální pro chladné dny a nabízí jemné spojení c...
104
52

Cajunská polévka

Sytá polévka z dýně a fazolí s cajunským kořením, které jí dodává lahodnou a nezaměnitelnou chuť.

Nadívané Portobello

K podzimu patří houby a toto je malý nápad jak podávat houby portobello. Perfektní volba pro zdravou večeři nebo jako efektní předkrm, kterým zaručeně ohro...

Indické plněné taštičky Litti jinak

Vyzkoušejte mou verzi tradičního indického pokrmu Litti. Křupavé těsto plněné voňavou směsí cizrny a aromatického koření, pečené dozlatova. Jednoduchý a ch...

Cizrnové balíčky

Chutná svačinka nebo i večeře, kterou si můžete různě obměnit a obohatit podle vaší chuti.

Letni quinoa

Toto lehké lehké letní jídlo je další možností, jak využít úrodu cuket. Je lahodné, voní kořením a jeho příprava vám zabere jen pár minut.

Dahi Baingan – vrstvený kořeněný lilek

Dahi Baingan je indický pokrm s lilkem s jogurtem a kořeněnou masalou. Tento krémový lilkový pokrm doplněný tadkou je explozí pikantních a kořeněných chutí...

Tvarohová kořeněná pomazánka

Tato pomazánka je vhodná na chleba, do placek nebo k zelenině. Určitě najde své místo i na stole pro hosty, můžete jí podávat v malinkých mističkách nebo l...

Žluté rizoto

Cuketová sezóna je v plném proudu a na zahradě jako každé léto nesmí chybět ta krásně žlutá. Samozřejmě jí můžete nahradit jakoukoliv jinou cuketou.