Červená čekanka

Červené fazole s čekankou

Vyzkoušejte tuto výbornou směs fazolí a čekanky, kterou skvěle doplňuje pečená dýně a pohanka. Určitě si pochutnáte.

Fialový batát s černou čočkou a arašídovým dipem

Lahodná kombinace pečených batátů a černé čočky vylepšená arašídovým dipem. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.

Papírová vietnamská omeleta

Krásně křupavá, výborná omeleta, jejíž náplň můžete libovolně přizpůsobit sezóně a vlastní fantazii.

Vánoční červený salát

Vyzkoušejte recept na vánoční červený salát s lahodnou omáčkou a pečenou zeleninou. Stačí nakrájet, smíchat, péct a posypat oříšky – a hotovo! Skvělá...

Podzimní ječmen

Podzimní ječmen se zeleninou, hlívou a ořechy – skvělá rychlovka plná chutí a zdravých surovin, kterou zvládnete snadno i v nabitém pracovním dni.

Fialové batátové gnocchi

Krásně barevné fialové batátové gnocchi s pistáciemi a červenou čekankou. Nejen lahodné, ale i pohledné jídlo, které potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i...

Batátovo dýňové ravioli

Tento recept na ravioli s batátovo-dýňovou náplní je skvělou alternativou k tradičním těstovinám. Kombinace batátu, dýně a mandlí v náplni je bohatá na chu...

Podzimní strozzapreti s tempehem

Podzim nás vždy obdaruje krásnými barvami. Tak proč si ty barvy a chutě nepřipravit na náš talíř? Oko bude mít radost a chuťové pohárky ještě větší.

Špagety čarodějnice

Když jsem v obchodě objevila špagety Pasta Venere, hned na první pohled se mi zalíbily a hned jsem dostala nápad, jak je připravit. Jsou temné, tajemné, ba...

Obložené placičky

Jednoduché a rychlé placičky, které přijdou vhod, když je chuť na nějaký slaný snack.

Italský podzimní salát

Pokud hledáte osvěžující podzimní pokrm, tento salát je to pravé. Klasická italská kombinace nahořklé červené čekanky – radicchio rosso s hruškou. Pr...

Vypečená trojice

Bohatá na vitamíny, vlákninu a minerální soli a s neuvěřitelnou antioxidační silou: to je důvod, proč by modrá a fialová barva ovoce a zeleniny neměly chyb...