Datlový sirup

Bezlepkový koláč s polevou

Pokud preferujete spíše rychlé recepty, pak je tento koláček jasná volba. Příprava je jednoduchá a nejsou třeba žádné speciální ingredience.
Houby
klub
11

Portobello na kávě

Portobello žampiony s kávovou omáčkou, která dodá jídlu zajímavou chuťovou kombinaci sladkého a hořkého. Recept pro ty z vás, kteří hledají nové inspirace ...

Bezlepková vánoční “tvarohová” štola

Alternativa na známý vánoční moučník, tentokrát v bezlepkové variantě. Ovoce a oříšky můžete obměňovat dle chuti a zásob.

Mooncake jinak

Objevte nové chutě tradičních čínských mooncakes s mandlovo-sezamovou náplní! Tento jednoduchý recept vám umožní vytvořit lahodné dortíčky s křupavým těste...

Jablečné kroužky v těstíčku

Teplý jablečný dezert vhodný do podzimních, sychravých dnů. Kamna, teplo, vůně jablek a skořice, co víc si přát?

Pralinky Baci perugina jinak

Připravte si netradiční verzi slavné italské pochoutky! Baci Perugina, ale úplně jinak – místo cukru a másla použijete cizrnu, datlový koncentrát a kakao. ...
26
3

Hruškový dezert s lesním ovocem

Sesbírejte ovoce, které právě dozrává a udělejte si super svačinu na pár dní dopředu. Vyndaná z lednice osvěží lépe jak zmrzlina a navíc bude bez přidaného...

Pečené lilky z glazurou z misa a sezamu

Tento tradiční recept jsem si trochu přizpůsobila a dokonce i můj manžel se zeptal, kdy ho udělám znova. Není příliš fotogenický, tak se nelekejte a připra...

Meruňkový míša do skleničky (bez lepku)

Dezerty do skleničky jsou nejen jednoduché, ale taky hezky vypadají. Sezóna meruněk si o jeden takový přímo žádala a všichni jsme se oblizovali až za ušima...

Plněné čokoládové košíčky s borůvkami

Sladký čokoládový dezert, který potěší nejeden mlsný jazýček. Křupavý na povrchu a měkký uvnitř.

Svěží jahodový HIT koláček bez mouky

Letní dezert s jahodami vhodný i pro histaminovou intoleranci. Snadný a osvěžujíci koláč bez vajec, cukru, lepku a laktózy.

Tofu v pistáciové krustě

Tohle měkounké tofu s křupavou krustou je opravdu výborné. Zkuste a dejte vědět, jak vám chutnalo.