Dresink na pečenou zeleninu

Japonský mrkvový dressing

Tento japonský mrkvový dresink je dokonalým způsobem, jak do vašich salátů zakomponovat zeleninu navíc. S hedvábně hladkou strukturou, zářivou barvou a nád...

Tofu s omáčkou Salsa Satay

Tento recept vás zavede do Malajsie, Indonésie nebo Thajska. Omáčka Satay je přímo božská a můžete si ji připravit nejen k tofu, ale například i k pečené z...

Cibulový krém

Krém, dip, pomazánka, sýr… tím vším vám může být tato dobrota, kterou ocení milovníci cibule.

Švestková čínská omáčka

Čínskou švestkovou omáčku lze snadno koupit, ovšem je plná éček, stabilizátorů a cukru. Nyní dozrávají švestky, tak proč si něco podobného nevyrobit doma? ...

Kapustičky s jogurtovým dipem

Růžičková kapusta s pikantní jogurtovou omáčkou po indicku. Jednoduchý a rychlý recept inspirovaný indickou raitou.

Hořčičná zálivka

Pikantní zálivka, kterou můžete vylepšit své pokrmy podle vaší fantazie, od salátů až po teplou zeleninu.

Tahini-hořčičný dip na zeleninu i saláty (ze 4 ingrediencí)

Jednoduchý, rychlý a lahodný tahini dresink, který se hodí na cokoliv – od pečené zelenině, po saláty, buddha bowls, jako dip k namáčení, do tortill,...