Hatcho miso

Zelený Ramen

Polévka Ramen je požitek. Dá se krásně obměňovat a tudíž není nikdy nudný.

Tavený paprikový sýr bez laktózy

Chcete si vychutnat něco lahodného a zároveň rostlinného? Vyzkoušejte tento jednoduchý paprikový sýr bez laktózy, který potěší nejen svou chutí, ale i snad...

Cheese ball (pečený rostlinný sýr)

Rostlinný sýr, který rychle připravíte v horkovzdušné fritéze nebo i v klasické troubě. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám tento netradičně připravený sýr ...

Japonský šťouchaný salát

Japonský šťouchaný salát dostal název kvůli šťouchanému tofu. Tento osvěžující salátek se zelenými fazolkami skvěle doplní váš talíř, můžete ho zvolit i ja...

Lahodná zimní zelenina

Bohatý talíř plný chutí a sezonní zeleniny. Velice variabilní pokrm, který můžete obměnit podle vaší chuti.

Yuba na mandlích

Recept, do kterého můžete použít yubu neboli tofu skin. Yuba v jídle krásně nahradí masovou složku. Její konzistence je neuvěřitelná a doufám, že i vám zac...

Papírové Tteokbokki (fotopostup)

Tento recept je určen milovníkům asijské kuchyně. Tyto neobvyklé papírové tteokboki vám nahradí korejskou specialitu. Máte je připravené raz dva a gumová k...

Tofu s tahini omáčkou

Vyzkoušejte tento recept na výbornou omáčku s tofu. Je rychlá a můžete jí použít i na zeleninu nebo k čemukoliv, co vás napadne. Jako příloha je skvělá rýž...

Tofu s hatcho miso omáčkou

Výborné pikantní, kořeněné jídlo s jednoduše upraveným tofu, které krásně doladí pokrm a jde skvěle dohromady s chuťově výraznou omáčkou.

Glazované cukety

Cuketa je geniální zelenina. Je naprosto univerzální a má spoustu pozitivních účinků na naše zdraví i štíhlou linii. Zkuste ji třeba v této nové netradiční...

Sojové omáčky – jakou zvolit pro zdravé vaření?

Jakou koupit sojovou omáčku? Je rozdíl mezi těmi levnými z obchodu a těmi drahými ze zdravé výživy? Přečtěte si, jak se která vyrábí a co obsahuje, na co v...
klub
23
9

Miso pasta pod lupou: vše, co o ní potřebujete znát (2. díl)

Jak se miso vyrábí, jaké jsou jeho druhy, jaké má účinky na naše zdraví a jaké prospěšné látky obsahuje, jsme si řekli již minulém dílu. Dnes se dozvíte, k...