Recepty s jablečným octem

Objevte kouzlo jablečného octa. Je to skvělé dochucovadlo, se kterým vytvoříte úžasné recepty, které okouzlí naše strávníky! Co si vyrobit vlastní domácí jablečný ocet?

Podzimní talíř s kaštany a fenyklem

Máte rádi fenykl? Vyzkoušejte ho v této lahodné kombinaci s kaštany a olivami a dejte vědět, jak jste si pochutnali.

Podzimní cupcakes bez lepku

Kombinace vláčného korpusu a lahodného krému nikdy nezklame. Proto jsem vytvořila recept na tyto podzimní cupcakes, které obě kritéria splňují. Navíc jsou ...
klub
36
1

Krční mandle: Co dělat, když nejsou v pořádku

Dá se vyhnout trhání mandlí, když dítě trpí na časté záněty a angíny? Proč je lepší mandle zachovat? Jak léčit zánět mandlí u malých dětí a dospělých. Ing....

Řepový kečup

Domácí kečup z červené řepy je skvělou alternativou ke klasickému kečupu – bez konzervantů, cukru a dalších nežádoucích přísad. Překvapí svou bohatou chutí...
19
9

Bezlepkové čoko hromádky

Hromádky plné energie, možná ne moc krásné, ale dobré a rychlé a vhodné i pro bezlepkovou dietu. Jak je u mých receptů zvykem, opět v nich nenajdete cukr a...

Tavený paprikový sýr bez laktózy

Chcete si vychutnat něco lahodného a zároveň rostlinného? Vyzkoušejte tento jednoduchý paprikový sýr bez laktózy, který potěší nejen svou chutí, ale i snad...

Podzimní salát s tvarohem

Kombinace radicchia, ořechů a ricotty není v Itálii žádná novinka, doufám, že i vás potěší tato klasická podzimní inspirace.

Italský podzimní salát

Pokud hledáte osvěžující podzimní pokrm, tento salát je to pravé. Klasická italská kombinace nahořklé červené čekanky – radicchio rosso s hruškou. Pr...

Pažitkové donutky

Upečte si slané donutky s lahodným pažitkovým dipem! Ideální kombinace nadýchaného těsta, osvěžujícího jogurtu a křupavé okurky potěší každého. Rychlý a je...

Domácí jablečný ocet – jak ho snadno vyrobit krok po kroku

Jablíček je všude plno – vyrobte si z nich snadno a rychle domácí jablečný ocet za pár korun. Je výborným dochucovadlem do salátů, omáček, polévek, m...

Jihoindický kořeněný patizon

Tento recept je taková moje malinká obměna originálu. Původní recept je z lilku, ale když nám zahrada nadělí spoustu patizonů, hodí se každý nápad, jak je ...

Švestková čínská omáčka

Čínskou švestkovou omáčku lze snadno koupit, ovšem je plná éček, stabilizátorů a cukru. Nyní dozrávají švestky, tak proč si něco podobného nevyrobit doma? ...