Mahá koření

Ranní miso polévka s ředkvičkovými šešulemi

Začněte svůj den zdravou miso polévkou. Jestli jste si nechali vyrůst a vykvést ředkvičky a už vám tvoří šešulky, můžete je použít v této chutné polévce.

Šťavnaté kedlubnové zelí

Toto kedlubnové zelí je opravdu dobrota. Milují ho všichni, kdo ho ochutnají. A navíc je úplně jednoduché a rychlé!

Žampiony s fazolemi nafialovo

Žampiony, zelí, paprika a fazole. Zajímavá chuťová i vizuální kombinace. Tato rychlovka nejlépe na talíři vynikne s rýží nebo těstovinami.

Návykové slané tyčinky ve 4 verzích (bez lepku, low-carb, paleo)

Luxusní slané tyčinky chutí podobné tyčinkám značky Damodara, které lze udělat v mnoha různých verzích. Doporučuji zdvojit dávku, jsou silně návykové!

Barevný uzený fazolový kotlík

Perfektní jídlo k zasycení a zahřátí pro celou rodinu. Navíc je krásně barevné a plné živin.

Kroupotto s kapustou a fazolemi

Zbyly vám kroupy a uvařená luštěnina? Zkuste toto kroupotto. Skvělý tip na rychlou, ale kompletní večeři nebo jídlo do práce.

Zeláky – křupavé zelné karbanátky bez lepku

Božsky křupavé zelné placky z trouby. Chutná a zdravá svačinka nebo rychlá večeře.

Cereální kváskový chléb Bezlepkáč

Miluji tu vůni a chuť domácího chleba. Ta křupavá kůrka, obláčkově nadýchaná střídka, nakyslá chuť po kvásku… Právě takový je tento cereální kváskový...

Bezlepkový čirokový kváskový chléb

I bezlepkáři si mohou dopřát skvělý kváskový chléb! Stačí jen vyměnit lepkovou mouku za bezlepkovou. Není třeba žádných speciálních mouk nebo surovin. Tent...

Kovbojské fazole s rýží

Pokud hledáte rychlý, ale zároveň zdravý, dobrý a sytý recept na večeři, pak zkuste tyto oblíbené kovbojské fazole. Doporučujeme podávat s rýží. Zaručeně b...

Jarní pohankový kuba

Tradiční kuba se dělá na Vánoce z ječmenných krup. My jsme si ale připravili jeho výbornou jarní verzi s kopřivou.

“Uzené” bílé fazole na pórku

Miluji ty velké bílé máslové fazole. Rozplývají se na jazyku… A v kombinaci s uzenou paprikou jsou božské. Zkuste je taky!