Mléčné výrobky
klub
67
30
Rýma: Proč ji máme a jak se jí zbavit u dospělých i dětí
Rýma je nejčastějším onemocněním dětí i dospělých. Co je její hlavní příčinou? Proč se objevuje, jak ji alternativně léčit u dětí, jak u dospělých a jak jí...
klub
37
1
Krční mandle: Co dělat, když nejsou v pořádku
Dá se vyhnout trhání mandlí, když dítě trpí na časté záněty a angíny? Proč je lepší mandle zachovat? Jak léčit zánět mandlí u malých dětí a dospělých. Ing....
klub
44
4
Regenerace plic a tlustého střeva
Podzim bývá pro mnoho lidí časem pokašlávání, střevních problémů (zejména zácpy) a pocity smutku. Tyto projevy úzce souvisí s orgány spojenými s elementem ...
Tlak v žaludku
Zajímá vás, proč vás tlačí žaludek a jak s tím naložit? Článek vám poskytne přehled nejčastějších příčin a praktických tipů, jak zmírnit trávicí potíže změ...
66
8
Máte pár kilo navíc? Tipy, jak se jich zbavit a začít zdravěji
Na nic nečekejte! Vyzkoušejte těchto 14 snadných tipů, jak zatočit s kily, únavou a zdravotními neduhy.
Zdravé recepty
klub
26
17
Domácí syrečky (vegan)
Luxusní tvarůžky po vegansku – bez mléka. Výborné jen tak nebo na pečivu. Není třeba žádné speciální vybavení, ani probiotika (fermentují “divo...
klub
72
Stáváte se tím, co jíte. 1. díl – maso, mléko a vejce
Pojďte překročit hranice svého talíře a podívat se, jaký druh energie spolu se stravou přijímáte. Právě zde můžete uplatnit svoji kreativitu a vyvažovat en...
Jogurt – ano či ne?
Jak je to ale s jogurtem doopravdy? Jogurt většina lidí považuje za zdravou potravinu a konzumuje ji téměř denně, často hned po ránu k snídani. Jogurt bývá...
Blog
klub
18
Ukázkový jídelníček při osteoporóze a nedostatku vápníku
Týdenní zdravý jídelníček zaměřený na léčbu (i prevenci) osteoporózy a nedostatku vápníku v těle. Jídelníček je sestavený z rostlinných pokrmů a celistvých...
Zdravé recepty
klub
3
4
Jak vyrobit domácí sýr Roquefort (vegan, bez mléka)
Také vám na rostlinné stravě chybí sýry? Není nic jednoduššího, než si je vyrobit. S tímto receptem si můžeme snadno doma vyrobit luxusní domácí plísňový s...
37
8
Náctiletí, co jedí, vaří a pečou jinak
Našim dětem je 12, 15 a 17 let. Jíme jinak necelé 4 roky a byl to vývoj. Jak jsme to řešili s cukrem, když byly děti malé? A jak to u nás funguje dnes? Co ...
39
4
Jak jsme začínali jíst jinak
U nás doma se jí jinak. Všechno to začalo v roce 2011, když mě srazilo jakési autoimunitní onemocnění. Tři roky jsem marodila, dva se uzdravovala. Nic mi n...