Ochucovadlo
80
13
Cajun směs koření a bylinek
Koření používám celoročně, ale s příchodem podzimu a na zimní měsíce se ráda vracím k výrazným a pikantním chutím. Cajunské koření se velmi snadno připravu...
Zdravé recepty
klub
12
2
Sambar masala – domácí výroba
Sambar masala je indická směs koření, která dodá pokrmům skvělou chuť a vůni. Ne vždycky je kořeni tohoto druhu k mání, tak proč si ho neudělat doma?
Veganský parmazán
Jednoduchý recept na veganský parmazán, kterým si můžete vylepšit omáčky, saláty, pomazánky a podobně.
Hlavní jídla
klub
5
4
Kotlety z tempehu v mandlové krustě
Křupavý obalovaný tempeh ve voňavé strouhance pečený v troubě. Je skvělý k salátům, omáčkám a dipům.
58
4
Aromatická bylinková sůl
Tato aromatická sůl vám prokáže velkou službu hlavně v zimě, kdy těch bylinek moc není. Léto je období bylinek, takže klidně sušte do zásoby. A až se zima ...
33
6
Domácí směs koření Za’atar
Tato směs koření a bylinek je velmi variabilní. Nezáleží jen na regionech, ale také na rodinách či kuchařích, kteří ji připravují a své recepty pečlivě taj...
3
Gomasio
Gomasio je nejen skvělé dochucovadlo salátů a teplých jídel, ale také léčebný prostředek. Léčí pálení žáhy, překyselení, podporuje imunitu a trávení.