Ohřívání pokrmů
klub
29
11
Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?
Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší ...
klub
47
34
Kdy vařená zelenina druhý den nevadí
Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické tipy, jak s ní nal...
klub
19
29
Proč je nutné mít jídlo čerstvé?
Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a jaké to má na tělo důsledky? Te...
klub
25
13
Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět
Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný b...
klub
9
Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl
Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro vaření a kolik máme mít plo...