Olivový olej

Kopřivový hummus

Jaro je tady, všude všechno raší a roste. Kopřivy také. Přidejme je do hummusu a získáme zdravou pomazánku.

Dýňové Donabe

Pokud milujete asijskou kuchyni, určitě si tento recept vychutnáte stejně, jako já. Je rychlý na přípravu a užijete si spoustu chutí a konzistencí.

Bezlepkové sušenky naslano

Rychlé, křupavé a voňavé slané mlsání. Perfektní k pomazánkám, k hummusu, ke krémovým pokrmům.

Špagety s fazolemi

Do tohoto receptu jsem zužitkovala nožičky hlívy a listy daikonu ze zahrady. Pokud máte vařené fazole, je to velmi rychlý recept.

Rizoto s šafránovým sosíkem

Citrónová štáva a čerstvě namletý pepř perfektně kontrastují sladkosti pokrmu, barva a vůně šafránu dodá svěžost a potěší i oko.

Jarní pici

Toskánský recept na jarní špagety s zeleninou a piniovými semínky. Inspirujte se tradiční italskou kuchyní a vytvořte lahodné jídlo plné čerstvých bylinek ...

Jarní černá rýže

Zelená patří k jaru, aby ještě více vynikla, zkombinovala jsem jí s černou rýží. Bylo z toho vynikající sezónní jídlo.

Italské Canederli jinak

Italské polévkové knedlíčky Canederli, které můžete jednoduše připravit i doma. Stačí nakrájet chléb, přidat bylinky a další ingredience, a vaše kuličky do...

Plněná cibule

Zajímavý recept na plněnou cibuli plnou chutí a vůně bylinek a koření. Nechte se inspirovat tímto veganským jídlem plným lahodných kombinací!

Špagety s pečenou zeleninou

Vynikající kombinace bylinek, citrónu a pečené zeleniny na jednoduchý, sytý talíř.

Jarní předkrm

Jarní předkrm, kterým můžete příjemně překvapit hosty, pochutnáte si a při přípravě si krásně pohrajete. Můžete popustit uzdu fantazii a recept si obměnit ...

Křupavé tofu v krustě z quinoy

Jednoduchý a rychlý recept, při kterém můžete využít přebytky quinoy z předchozího vaření. Quinoa vytvoří na tofu křupavou krustičku, koření mu dodá lahodn...