Přílohy
41
7
Geomeun kongjorim – sladké korejské fazole
Sladké a zároveň slané, přesně takové jsou tyto fazole, které jsou v Koreji oblíbenou přílohou. Jejich chuť je opravdu skvělá a potěší hlavně ty, co mají r...
17
1
Kongnamul Muchim pikantní verze
Tento rychlý recept můžete využít v kuchyni jak je libo. Jako přílohu nebo jako salát. Zkuste třeba s tofu a nudle k tomu.
162
8
Dubu muchim – brokolice s tofu
Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...
20
16
Netradiční batátové škubánky
Opečené škubánky z batátů jsou skvělou alternativou k klasickým bramborovým plackám. S vůní a chutí italského semolina rimacinata a pikantního wasabi se st...
35
4
Semínkové trojhránky
Křupavé a voňavé trojhránky, které lze chroupat jen tak nebo jako pečivo k omáčkám a krémům.
8
4
Kuri Gohan rýže s kaštany
Kuri Gohan – kaštanová rýže, japonské jídlo, velmi jednoduché a sezónní.
90
12
Indická cibulová Kulcha
Tento vynikající indický chléb je opravdu měkounká dobrota. Od jiných indických chlebů se liší tím, že nepotřebuje kvasinky. Struktura je vláčná a hodí se ...
Zdravé recepty
klub
96
48
Piadina romagnola bezlepková
Piadina romagnola, nazývaná také piada, je plochá placka bez kynutí, typická pro gastronomickou tradici oblasti Romagna v Itálii. Vyzkoušejte ji v této bez...
5
1
Čekankové rizoto
Rizoto s čekankou je skvělým způsobem, jak ozvláštnit váš jídelníček a vnést do něj jemně nahořklou, ale osvěžující chuť této jedinečné zeleniny. V kombina...
Heukmi Bap – korejská fialová rýže
Vyzkoušejte tuto netradiční a přesto velice jednoduchou přílohu, kterou si můžete ozvláštnit svůj talíř.
Pečené batátové hromádky
Vyzkoušejte lahodné pečené batátové kroketky, které jsou skvělým doplňkem třeba k salátům nebo jako slaná pochoutka. Tento recept vás jistě potěší jednoduc...
21
8
Rýže s cizrnovou trhanicí
Směs rýže a drobenky z cizrnové mouky – netradiční příloha k zelenině a omáčkám. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.