Ricotta

Podzimní salát s tvarohem

Kombinace radicchia, ořechů a ricotty není v Itálii žádná novinka, doufám, že i vás potěší tato klasická podzimní inspirace.

Tvarohová kořeněná pomazánka

Tato pomazánka je vhodná na chleba, do placek nebo k zelenině. Určitě najde své místo i na stole pro hosty, můžete jí podávat v malinkých mističkách nebo l...

Celozrnné těstoviny “nazeleno” s křupavou posypkou

Rychlé a vynikající. To jsou většinou dvě kritéria, které musí jídlo, které připravuji, splňovat. Než se uvaří těstoviny, máte hotovou jak omáčku, tak křup...

Slaný koláč – mini quiche

Tento slaný koláč nezklame opravdu nikoho. Je velmi vhodný jako občerstvení na slavnosti a party, protože skvěle chutná i za studena.

Domácí veganský tvaroh – základní recept

Tento jednoduchý recept je základ, ze kterého můžete dle vlastní fantazie vykouzlit spoustu dobrot.

Rostlinná ricotta II.

Recept na rostlinnou riccotu, kterou můžete použít stejně, jako tu klasickou. Skvělá je namazaná na čerstvém kváskovém chlebu nebo v různých dezertech a ko...