Rohlíky
klub
15
2
Kdy nám celozrnné potraviny škodí?
To, že bílá mouka jsou jen prázdné kalorie, věděli vědci již dávno. Nyní se to dostalo více do povědomí a opět se dává přednost celozrnným potravinám, kter...
Zdravé recepty
klub
5
16
Nadýchané špaldové rohlíky z LM kvásku
Výtečné vegan nadýchané celozrnné rohlíky ze špaldové mouky a z lievito madre kvásku.
Zdravé recepty
klub
19
46
Celozrnné rohlíky z kvásku
Chybí vám ve stravě rohlíky? Tak si je připravte ve zdravé podobě! S naším receptem to zvládnete levou zadní. Takovým domácím křupavým rohlíkům se nic nevy...
91
39
Složení pečiva ze supermarketů. Víte, co kupujete?
Dáváte při nákupu přednost tmavému pečivu se semínky? Věříte, že je zdravější než bílé a nosíte ho domů své rodině? Víte, že některé obsahuje až 50 ingredi...
Blog
klub
12
15
Proč je kvásek lepší než droždí – 1.díl
Víte z čeho se vyrábí droždí? Zajímá vás, jaký je rozdíl mezi pečením z droždí a pečením z kvásku. Jaký vliv to má na fytin? Proč je kváskové pečení výhodn...